torstai 1. marraskuuta 2007

Louhinta alkoi

Eilen 31.10 suoritettiin naapurikiinteistöjen louhintakatselmoinnit. Katselmoinnit teki Joni Ruuth Finnrock Oy:stä. Naapureiden kanssa sovittu aikataulu piti hyvin, ja Joni sai kaikki katselmoitavat rakennukset läpikäytyä.

Samana päivänä Onni sai kallion esiinkaivuun päätökseen, ja illalla kokoonnuimme tontille louhintaurakoitsijamme ja vastaavan työnjohtajamme kanssa suunnittelemaan louhintaa. Louhintaurakoitsijan valinta ei ollut vaikeaa, sillä Aaltosen Pekka ja PMM-Louhinta Oy tuntuvat näillä seuduilla tarkoittavan samaa kuin ammattimainen louhinta. Ja kyllähän Pekan toiminnasta välittyy varmuus ja asiantuntevuus - ominaisuuksia, jotka tämäntyyppisessä työssä ovat suuressa arvossa. Pahimmillaan räjäytyksillä voi saada pahaa (ja kallista) jälkeä aikaiseksi, joten budjettia ei tässä kohdin ole syytä pitää kireimmillään. Vaikka eipä Pekka hintansakaan puolesta ollut huono valinta.

Marraskuuhun siirryttäessä eli tänään 1.11. tontilla sitten alkoivat louhintaporaukset. Arviolta tiistaina tehdään panostaminen ja pum-pum. Sen jälkeen Onni pääsee taas komentamaan Komatsuaan eli lastaamaan louhetta poisvietäväksi.

Ei kommentteja: