tiistai 13. marraskuuta 2007

Rakennuslupa myönnetty pe 2.11

(Tai tarkemmin: lupa myönnettiin 7.11 ja päätöspäiväksi kirjattiin pe 2.11, jolloin toimitimme rakennuslupaviranomaisille alustavat kuvat muuttuneesta tallista.)

Kiireitä pidellyt ja siksi hieman myöhässä oleva kirjoitus. Viime keskiviikkona 7.11 saimme käsiimme rakennusvalvontaviranomaisten allekirjoittamat ja leimaamat lupakuvamme. Rakennuslupaa juhlistettiin pienimuotoisesti, sillä louheen poiskuljetus osoittautui arvioitua hankalammaksi. Seudulla on meneillään suuria infrastruktuurihankkeita, jotka imevät alueen maansiirtokapasiteetin tyhjiin. Saimme lopulta sovitettua aikatauluja siten, että huomenna ke 14.11 Onni on paikalla syöttämässä louhetta kahdelle Lohjan Maanrakennus Oy:n kuljettajalle. Luultavasti kaikkea louhetta ei saada huomisen aikana pois.

Sää on alkanut olemaan talvinen. Tässä vaiheessa kylmyys ei ole haitannut. Toivottavasti jää väliaikaiseksi kylmyydeksi, sillä tuleville päiville olisi paljon töitä, joita räntä ja pakkanen eivät edistä. Viikon lopuksi sekä Foreca että Ilmatieteen laitos lupaavat lauhtuvaa.

Ei kommentteja: